God vinduespudsning uden striber

Selvfølgelig kan det godt være lidt møjsommeligt at skulle pudse sine vinduer selv, særligt hvis man vil have dem pudset uden striber. Der er udover, at man ikke selv har tid, er der dog ingen grund til ikke at give sig i kast med vinduespudningen. For det er både nemt og billigt, at opnå gode og professionelt udseende resultater ved egen kraft.

At pudse vinduet er nemlig ingen kunst, man skal bare have det rigtige udstyr – og det har man i de fleste husholdninger lige ved hånden: avispapir! Der er ingen grund til at gå ud og bruge en masse penge på en vindueskraber, vinduesindvasker, vinduessæbe, eller særlige rentvandsanlæg. Med simpelt og enkelt avispapir kan man let nå frem til de flotteste vinduer.

Når man vil pudse sine vinduer kan man enten bruge normalt vinduesrens. Det sprøjter man så på sit vindue og pudser derefter vinduet med avispapir indtil alt vinduesrenset er tøret af.

Et andet lille tip er at bruge normalt drikkevand og tilsætte en lille smule eddike plus lidt opvaskemiddel. Rengøringen af eventuel snavs foretages dog i begge tilfælde med avispapiret.

Det bedste ved dette lille tip er dog, at der selvfølgelig også er lidt penge at spare 😉

One Response to “God vinduespudsning uden striber”

  1. Fin artikel, men dog lidt mangelfuld.

    Jeg fandt denne artikel, som jeg synes er ret god: http://q-clean.dk/nyheder/vinduespudserens-8-gode-rad-om-vinduespudsning

Leave a Reply