Mod Venus Williams taber Caroline Wozniacki!

Når Venus Williams spiller mod Caroline Wozniacki, så vinder hun! Det har hun i hvert fald gjort alle de gange, de har spillet mod hinanden indtil nu. Senest vandt Williams ved deres indbyrdes møde i en opvisningskamp i Hong Kong i begyndelsen af 2010 med 6-4. Hele året 2009 spillede de to kvinder ikke mod hinanden, så man kan selvfølgelig argumentere for, at Venus Williams skal tage sig helt anderledes i agt, når hun i 2010 løber ind i Caroline Wozniacki. Alt i alt har Williams og Wozniacki spillet mod hinanden i fire officielle kampe. En kamp i 2008 og tre kampe i 2007.

Det enestående ved Venus Williams karriere er ikke så meget, at hun har vundet syv Grand Slam titler, men mere at fem af disse er titler fra Wimbledon, hvor hun har været i finalen hele syv gange. Og hendes eneste topresultat ved en af de fire store turneringer i 2009 kom da også netop ved turneringen i Wimbledon, hvor hun igen var i finalen, hvor hun tabte til sin søster Serena Williams (6-7 (3-7), 2-6). Ellers var 2009 lidt af en skuffelse for Venus Williams. Godt nok var hun deltager i sæson finalen i Doha, hvor hun gik hele vejen til finalen, for – igen fristes man til at sige – at tabe til sin lillesøster. Med ellers nåede hun kun til henholdsvis anden, tredje og fjerde runde ved Australian Open, French Open og US Open.

Konkurrence med Serena har været skælsættende for Venus karriere – i deres indbyrdes dueller har Venus vundet ti og tabt 13 kampe. De er også det eneste par, der har mødt hinanden i fire på hinanden følgende Grand Slam finaler!

Leave a Reply