Synkroniser mellem Outlook og Gmail

Så er der godt nyt til alle fans af Googles mail- og kalenderprogrammer, som alligevel har svært ved helt af lade Microsoft Outlook gå, eller som måske er bundet til Microsoft Outlook, fordi deres firma bruger en Microsoft Exchange Server: Google har netop udgivet et lille plugin til Microsoft Outlook, som gør det muligt, at benytte sig af Googles mailprogram og kalender ved at synkronisere dem med Microsoft Outlook (det virker indtil videre kun med Outlook 2003 og 2007).

Det nye plugin fra Google virker dog ikke sammen med deres almindelige udgave af Gmail, men derimod kun sammen med Google Apps, og det endda kun i den udgave, der ikke er gratis. Men mon ikke det er et spørgsmål om tid, før alle Gmails brugere får glæde af den nye Google Sync feature.

Her er en video fra Google, hvor de forklarer brugen af det nye plugin, som de håber på sigt kan føre til en konkurrence med Microsoft Exchange Server:

Google håber at Google Apps Sync kan føre til at firmaer begynder at benytte Googles services i stedet for Microsofts. Gennem pluginet bliver det således muligt at:

 • benytte Microsoft Outlook som sit grafiske interface til Gmail,
 • at importere alle sin data fra Outlooks pst-filer, og
 • at benytte sig af både Gmail og Microsoft Exchange Server samtidig, eller i en overgangsperiode.
Med Google Apps Sync kan man importere eller synkronisere kontakter, emails og kalendere

Med Google Apps Sync kan man importere eller synkronisere kontakter, emails og kalendere

Hvordan ser det ud hos dig? Er det en gylden mulighed for at bruge andet en Microsoft Exchange Server på din arbejdsplads? Kunne Google Apps Sync få dig til at overveje at bruge Gmail i fremtiden?

Lad os høre din mening i kommentarene!

4 Responses to “Synkroniser mellem Outlook og Gmail”

 1. I do not see many comments here, it means you have low visitors. I know how to make your blog go viral. If you want to know simply search in google for:
  Irsrod’s method to go viral

 2. Hej alle,

  I kan bruge det her software i 7 dage gratis. Det har jeg gjort og det virker squ fint. Så jeg har valgt at købe det og blive ved med at bruge det. http://davoutlookinformationsteknologi.blogspot.dk/2015/09/google-kalender-synkroniseringsfejl-2016.html

 3. Her er det rigtige link
  http://davoutlookinformationsteknologi.blogspot.dk/2015/09/synkroniser-gmail-kontakter-og-kalender.html

 4. At this time I am going away to do my breakfast, later than having my breakfast coming
  over again to read other news.

  Dapatkan Informasi Seputar Rokok Elektrik dan juga Harga serta Spesifikasinya

Leave a Reply