Rygestop: brug Android app til holde op med at ryge

Hvad enten du har et nytårsfortsæt om at stoppe med at ryge, eller du bare vil give dine børn eller din kæreste et rygestop i fødselsdagsgave, ja så er der indtil flere Android Apps, der kan hjælpe dig med at rygestoppet fører til, at du lægger smøgerne på hylden.

QuitNow! er en applikation til Android, der hjælper dig med at holde styr på, hvor længe der er gået siden, du stoppede med at ryge, hvor mange cigaretter du IKKE har røget og hvor mange penge du derfor har sparet. Samtidig viser QuitNow! dig forskellige områder, hvor din sundhedstilstand forbedres gennem rygestoppet.

QuitNow! viser bl.a. hvor mange penge du har sparet, siden du er stoppet med at ryge.

Smoke Control har en lidt anden tilgang til at stoppe med at ryge på. Her tager du ikke bare en “kold tyrker”, men nedtrapper din rygning lidt efter lidt, indtil du er helt klar til at stoppe med at ryge. SmokeControl giver dig således besked om, hvor lang tid der er, til du må tænde for den næste cigaret. App’en giver dig tillige en masse statistikker om dit forbrug.

Kontrolleret rygestop med Android App SmokeControl

Quit Smoking er en widget-app, der hjælper rygeren til langsomt at vende sig til, at ryge mindre og mindre, for til sidst at nå det ultimative mål: at stoppe. Quit Smoking beregner en individuel plan for rygestoppet, der tager udgangspunkt i, hvordan andre har brugt Quit Smoking til at stoppe deres rygning med. Når du får lyst til at ryge, trykker på den røde “Smoke” knap og angiver, hvor stor din trang og hvor stresset du er netop nu. App’en spørger så, om du kan vente og noterer sig dine svar.

Kan du vente lidt endnu med næste cigaret? Så er du godt på vej til at stoppe med at ryge. Quit Smoking Android App

Kan du vente lidt endnu med næste cigaret? Så er du godt på vej til at stoppe med at ryge.

Har du gjort dig nogle erfaringer med at bruge en Android App til at stoppe med at ryge? Nåede du dit rygestop-mål?

Leave a Reply