Rengøring: Fjern kalk fra toilettet

Jeg må nok indrømme, at rengøring af toilet og bad ikke høre til mine favoritdiscipliner! Men både toilettet og badet skal jo gøres rene en gang imellem…

Så jeg er ret lydhør overfor enhver idé, der synes at kunne gøre det nemmere for mig, at få gjort toilettet rent. Men da jeg hørte følgende, var jeg nu alligevel lidt skeptisk: En kollega fortalte mig nemlig, at hun altid bruger ‘gebis rens*, altså sådan nogle tabs, som man smider i et glas vand og så lader gebisset blive i opløsningen natten over. Når hun nu vil fjerne kalk eller andre hårdnakkede rester i sit toilet, smider hun bare sådan en gebis-rensnings-tab ned i toilettet og lader det stå hele natten. Næste morgen kører hun lige en gang med toiletbørsten, og så er den kalk væk…

Pålidelige kilder i mit hjem siger for øvrigt at det virker… (Fik jeg sagt, at jeg ikke er så vild med at gøre toilettet rent?)

Hvis der findes endnu mere effektive og billige metoder til at gøre toilettet rent, så kom med et tip i en kommentar…! Tak.

2 Responses to “Rengøring: Fjern kalk fra toilettet”

  1. Hej, toilet rengøring,, øv..
    Hvis man har nogen dovne cola raster der alligevel ikke er noget ved (hvis der ikke er mere brus i fordi en eller anden har glemt at skrue låget på igen) kan man så ikke hælde det i kummen og lad det stå lidt? Eller hvad?

  2. Stunning photos! If I tell my fish adirong husband about this fish yummyiness, he will want to buy air tickets for the next plane departing there LOL . as for collecting useless pieces of general knowledge on the internet, you DO understand, that now that I have seen your close up photo of the bow of the boat, that I have discovered that one of the birds there clearly has seen the movie Titanic ! opps, illusion shattered, it’s not outstretched wings, it’s two other birds, very strategically placed LOL (yes, I probably am going mad LOL)

Leave a Reply