Effektivt samarbejde: Project management
Har du et projekt, hvor effektiviteten er i bund, hvor samarbejdet halter og hvor der ikke rigtig er styr på, hvem der gør hvad og hvornår? Så kan jeg kun anbefale at få gang i noget projekt management software, det kunne f.eks. være det meget udbredte Basecamp eller også det mindre kendte Pelotonics.
Her til morgen begyndte jeg at bruge Pelotonics project management service. Jeg havde tidligere overvejet at benytte mig af de projekt management tools, som Basecamp stiller til rådighed, men da jeg fandt ud af, at Pelotonics har en free account, valgte jeg at begynde med dem.
Ud over, at der i sidste ende nok ikke er den helt store forskel på de forskellige project management tools, så tiltalte det mig yderligere hos Pelotonics, at de bl.a. også ser muligheder for kirker og menigheder i at udnytte de fordele, som project management software giver.
Project management software – en introduktion
Nå, men hvad går det så ud på, det her project managemet. Dybest set er det vel bare en online sekretær, der holder styr på alle de løse ender i et projekt og giver alle mulighed for at informere de andre medvirkende om, hvor langt de er kommet.
For at komme i gang med Pelotonics project management software skriver man sin email i nedenstående felt, og følger så anvisningerne. Den email man har brugt, bliver ens brugernavn.
Når man derefter er kommet ind på startsiden af Pelotonics project management software, befinder man sig under tabben ‘Dashboard’.
Her får man et direkte overblik over de forskellige nuværende projekter.
I tabben ved siden af kan man, som navnet ‘Projects’ antyder, ikke overraskende påbegynde et nyt projekt.
Det geniale er nu, at man under Dashboard-tabben kan anlægge en række kontaktpersoner, som man bagefter tilknytter til et eller flere af de projekter, man har gang i.
Har man fået oprettet et nyt projekt, er der en række forskellige redskaber eller nydansk tools, der står til rådighed.
– Under ‘Summary’ får man en oversigt over dagens aktiviteter.
– Messages giver mulighed for at skrive en besked til de andre deltagere i projektet, som både kan læses direkte på samme side, men som også kan sendes som email til alle dem, der er berørt af indholdet i beskeden. Modtagerne har desuden mulighed for at skrive en kommentar til den oprindelige besked.
– Bag tabben ‘Milestones’ gemmer der sig en mulighed for at fastholde nogle af de vigtigste punkter i projektet, samt den dato, som punktet senest skal være udført på. Hvis det nu var et projekt til universitetet, kunne det være et punkt om, hvornår teoridelen af projektet skulle være læst.
– Den næste tab ‘Tasks’ rummer muligheden for at knytte nogle opgaver til de forskellige milestones. Det kunne fx. være, at de fire personer i gruppen skulle læse nogle forskellige kapiter hver især, for derefter at uploade et resumé af deres del til
– ‘Files’, som er tabben efter ‘Calendar’. Der er altså både mulighed for at holde styr på de forskellige filer, der er involveret i et projekt, og samtidig få en oversigt over de forskellige deadlines, der skal overholdes.
Med andre ord, med disse project management tools fra Pelotonics er der gode muligheder for at højne effektiviteten!
Hey very cool blog!! Man .. Beautiful .. Amazing ..
I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
I am glad to search out so many helpful info
here in the submit, we want work out extra strategies in this regard, thanks for sharing.
. . . . .
Mantenha o belissimo site! Muito bom mesmo!
whoah this weblog is excellent i really like studying your posts.
Keep up the great work! You recognize, many persons are looking
round for this information, you could help them greatly.
Il nostro matrimonio è condizione perfetto.