Kæmpe sæbebobler til børnefødselsdagen

Der er vel næsten ikke noget, der fascinerer små børn så meget som sæbebobler. Disse små fugtige, farverige kugler, der drives fremad af vinden, for så pludselig at forsvinde som dug for solen.

Og hvorfor ikke underholde ungerne til børnefødselsdagen, med nogle sæbebobler, når det tilmed er både nemt, hurtigt og billigt? Fra en gammel side på Danmarks Radio fandt jeg følgende opskrift på sæbebobler:

– Bland i en skål:
– ½ liter koldt vand, 2 spsk. glycerin, 1 dl opvaskemiddel af mærket Fairy. (Ifølge forfatteren af indlægget, er sæbeboblerne mest langtidsholdbare, hvis man bruger mærket Fairy)

Ifølge Soapbubble.dk bliver resultatet endnu bedre, hvis man bruger destilleret vand, samt tilsætter 4 dl Bubbles pr. ½ liter (Bubbles er færdiglavet sæbeboblevand, kan købes i BR-legetøj og Toys ‘R’ Us)

Og hvis du ikke lige har en sæbebobleflaske ved hånden, kan du bare bruge ståltråd i stedet for, der får man også nogle fine sæbebobler.

Med lidt fingerspitzgefühl kan du dog måske drive det så langt som ham her, der ikke bare laver store, men vel nærmest gigantiske bobler:

God fornøjelse!

Leave a Reply