Ønskeliste til Jul eller bryllup: Lav den online

Adventstiden er begyndt – tiden, hvor vi forbereder os til Jul med alt hvad der sig dertil hører af bagen, pyten og indkøb og given gaver.

Og så festligt og hyggeligt alt det måtte være, det kan dog nogle gange være næsten stressende at holde styr på, hvad det nu lige er man ønsker sig og hvem man har sagt hvad til. Så i stedet for at skrive en ønskeliste i sit email-program eller prøve at få sendt en liste alle i familien, så ligger det næsten lige for, at der findes gode online løsninger på internettet, til at få styr på sine ønskelister. At disse ønskelister ikke bare kan bruges til Julegaver, men også egner sig glimrende til bryllup eller fødselsdag siger næsten sig selv.

Og med lidt kreativitet kan man f.eks. lave flere forskellige liste til forskellige mennesker og så give dem adgang til hver deres liste. Eller man kan kategorisere sine ønsker og lave ønskelister med bøger, elektronik, tøj etc. Jeg tror, jeg vil lave min online ønskeliste til de forskellige anledninger: “Min ønskeliste – Julen 2009” for eksempel.

Wishlistr er en god mulighed for at lave en online ønskeliste til Jul, bryllup eller fødselsdag!

Wishlistr er en god mulighed for at lave en online ønskeliste til Jul, bryllup eller fødselsdag!

Nå, men hvor kan man så lave såden en herlig ønskeliste?

Her kan man finde fem forskellige slags software til ønskelister

Af dem er min personlige favorit: Wishlistr.com

Mangler du en god hvidvin til Julen, så kig her »

One Response to “Ønskeliste til Jul eller bryllup: Lav den online”

  1. c5h, ja, Vevika. Det er sve6rt! Vi fandt frem til Bjf8rneke6lderen, fordi min veninde har holdt deres datrets barnede5b der altse5 efter kirken, ing’.Der kan ve6re 24, i deres havestue, se5 det se6tter ogse5 en gre6nse for ge6ster ellers ville jeg muligvis komme til at invitere for mange.Mange kirker, har ogse5 lokaler man kan leje/le5ne. Bla. den kirke Spunken skal df8bes i, men nu har vi se5 fundet anden mulighed.I mf8dregruppen er der ogse5 nogle der har forhf8rt sig pe5 cafe9er og den slags. Det er ret forskelligt hvilke prislejer de ligger i, men i indre by er det skide dyrt.

Leave a Reply