Mikkel Kessler tabte til Andre Ward i Super Six World Boxing Classic

Læs alt om Mikkel Kesslers kamp mod Allan Green her »

[Opdatering, d. 22. november] Det viste sig desværre, at min kommentar om, at Andre Ward ville “blive lidt af en nød at knække”, skulle tages mere bogstaveligt end jeg selv anede. For Wards hoved var i sidste ende den nød, der ødelagde Kesslers drøm om en storslået sejr i San Francisco! Med dette nederlag bliver Mikkels næste kamp, hvor Kessler bokser mod Carl Froch, meget afgørende og her kan han næppe tåle endnu et nederlag.

[Opdatering, d. 20. november] Efter Mikkel Kesslers kamp mod sin første modstander i Super Six turneringen, Andre Ward, der ser ud til at blive lidt af en nød at knække, skal Mikkel Kessler op i mod Carl Froch. Men først til Ward: Amerikaneren fra San Francisco er olympisk guldmedaljevinder fra Athen 2004 og i sin seneste kamp destruerede han sin modstander Sidney Pudwell i løbet af fire omgange.

Er Ward, der har tilnavnet Guds søn (Son of God) mon stærk nok til at slå Kessler når de mødes i Oakland ved San Francisco Bugten den 21. november, altså natten til søndag dansk tid?

Døm selv og kom med dit bud i kommentarerne:

httpv://www.youtube.com/watch?v=zOdtb–fheY

[Indlæg fra den 16. juli 2009]

Ifølge den tyske avis Bild Zeitung er en kæmpe turnering i Supermellemvægt på tegnebrættet. Deltagerne skulle ifølge den tyske avis være vores danske WBA-verdensmester Mikkel Kessler (30), WBC-Champion Carl Froch (32, England), Nr. 1 på WBC-verdensranglisten Andre Dirrell (26, USA), den tidl. firedobbelte verdensmester Jermain Taylor (30, USA), og den olympiske mester Andre Ward (25, USA) samt tyskeren Arthur Abraham (29, Berlin).

Mikkel Kessler skulle være bladt de seks deltagere, der skulle afgøre kampen om 50 mil. US-Dollar og dermed sætte sig på tronen i Supermellemvægt

Mikkel Kessler skulle være bladt de seks deltagere, der skulle afgøre kampen om 50 mil. US-Dollar og dermed sætte sig på tronen i Supermellemvægt

I en indledende runde skal der først kæmpes som i golf sportens Ryder Cup Europa – USA. En k.o. – sejr giver tre point. En point-sejr 2, en uafgjort ét point og et nederlag, klart nok, ingen point. De fire boksere med det højest pointtal efter første runde, skulle derefter mødes i to semifinaler, hvis vindere derefter skulle afgøre, hvem der virkelig er kongen af denne vægtklasse.

I Danmark skulle der allerede været indgået en aftale med Viasat, i Tyskland med ARD, i England med ‘sky’ og i USA med pay-stationen ‘Showtime’. Det samlede budget beløber sig til 50 Mil. Bild Zeitung mener at vide, at der bliver indkaldt til pressekonference i London og København på tirsdag.

Mon ikke denne nyhed kunne få selv Joe Calzaghe til at fortryde, at han er trådt tilbage?.

Hvis du skulle komme med et bud, hvem er så den stærkeste af de mulige deltagere i denne mega-turnering??? Giv dit bud i kommentarerne nedenfor!

7 Responses to “Mikkel Kessler tabte til Andre Ward i Super Six World Boxing Classic”

 1. Bud??? den er vist lige til.. Kessler 100% Tror de andre nævnte “kunne” finde på at undervurderer kessler.. det plejer at ha konsekvenser.. *G*

 2. Undervurdere Kessler???? han er da den mest overvurderede bokser overhovet i super six!!!

  Denne gang var det ikke et ringvrag han mødte og hvad sker der så, han bliver smadret så meget at hans eget ringhjørne vil have ham til at sige stop før han bliver permanent skadet!!!

 3. Jeg må nu indrømme, at jeg synes Ward spillede usandsynligt kedeligt. Han var hele tiden inde og låse Kessler fast, og hvor mange gange fik han ikke banket hovedet op i Kesslers uden dommerens indgriben?

  Det var en skam at kampen skulle falde sådan ud, det havde været spændende at se den med en anden kampdommer.

 4. hahaha så kan du lærer det mikkel kessler du er ikke god til boxing du er dålig okey du er også grim det ved du godt

 5. hahahahah har du set hans ansigt føj man

 6. lololololololololololololololololololololololololololololololololololololoololololololololololololololololololololololollolololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololol
  du kunne ikke engang vinde over andre ward

 7. Another Title…

  I saw this really good post today….

Leave a Reply