Mikkel Kessler vs. Carl Froch: Anden Runde af Super Six

[Update: 25. april 2010] Med Mikkel Kesslers flotte sejr over Carl Froch er The Wiking Warrior fortsat en del af Super Six turneringen. Man må håbe, at Kessler får sig en ordentlig pause, før han skal i kamp igen mod Allan Green.

Med Mikkel Kesslers nederlag til Andre Ward i sin første kamp i Super Six turneringen, bliver anden kamp i Super Six mod briten Carl Froch, den 24. april i Danmark altafgørende for Mikkels videre deltagelse. Endnu et nederlag vi den 30-årige dansker næppe kunne klare, frem for alt psykisk!

————————–
Læs også: Køb billig ind ved grænsen
————————-

Mikkels næste modsander, Carl Froch, er 32 år gammel og har en rekordliste på 25 sejre i lige så mange kampe.

Froch er en venstrefodsbokser, der med sine 1,87 cm er to centimeter højere end Mikkel Kessler, altså ikke noget, der burde få afgørende indflydelse på Super Six kampens udfald.

Allerede før det lå fast, at Super Six ville blive til noget, havde Mikkel Kessler forholdt sig til muligheden for at møde Carl Froch en dag. Til sin hjemmeside sagde Kessler i maj 2009:

“Jeg vil med glæde møde Froch efter mit obligatoriske titelforsvar, han er stærk og akavet, men samtidig er han langsom og åben som en bog. Jeg tror det ville være en kanon kamp og en mine ønskekampe pt.”

I sin amateurkarriere nåede Froch en broncemedalje ved Verdensmesterskabet i år 2001, hvorefter han blev professionel året efter. I år 2004 vandt han det britiske og Commonwealth-mesterskabet i supermellemvægt.

I 2008 blev Carl Froch verdensmester i forbundet WBC. I første omgang skulle han have mødt Denis Inkin, men hans modstander blev i sidste ende canadieren Jean Pascal, som Carl Froch dog besejrede på point ved en 12 runders kamp den 6. december 2008.

Hans første titelforsvar var mod den tidligere verdensmester i mellemvægt Jermain Taylor, som Carl Froch knockoutede i 12 omgang.
Denne imponerende knockout kan ses herunder:

I løbet af kampen havde Froch været i gulvet i tredje omgang, hvilket var første gang i hans professionelle karriere at det skete.

Mikkel Kessler og Carl Froch støder ind i hinanden ved anden runde af Super Six kampene, der løber af staben i foråret 2010.

Kan Mikkel Kessler rejse sig efter nederlaget til Andre Ward eller er han allerede nu så medtaget, at han har udspillet sin rolle i Super Six turneringen? Giv din mening til kende i kommentarene nedenfor!

***********************

Køb billigt ind i Tyskland »

3 Responses to “Mikkel Kessler vs. Carl Froch: Anden Runde af Super Six”

  1. Self. Kan Kessler da vinde til Froch. Jeg tror ikke at bare fordi han tabte til Andre Ward, at han så også taber til Froch. Kessler skal bare tro på at han kan, og finde ud af, hvordan Froch bokser og tænker, og så ska Kessler bare slå ham i gulvet. Men self. Ska Froch heller ikke lave en uratfardig kamp, ligesom Ward gjorde. Hvis kampen mellem Kessler og Froch blir spillet eftr reglerne så tror jeg på at Kessler har en god chance for at vinde. Jeg skal ihvertfald se kampen, og heppe på Kessler 😀 Håber også der er mange andre der også skal det 🙂

    VI TROR PÅ DIG KESSLER !!

  2. Kessler wird heute Abend verlieren, der kann nichts der schwache Däne! Arthur Abraham wird sowieso das Turnier gewinnen, auch wenn er gegen den Schauspieler Direll disqualifiziert wurde.

  3. Selvfølgelig vinder mikkel.. han har styr på ben og håndarbejde.. Se hvordan hans hænder arbejder sammen, der er ikke ET svagt led, det hele arbejder perfekt sammen. PERFEKT! Sådan er mikkel, no retreat, no surrender, THIS IS MIKKEL!!!

Leave a Reply