John Faxe Jensen som ny landstræner for fodboldlandsholdet?

Nyheden om, at John Faxe Jensen fratræder sin stilling som assistent i Blackburn Rovers, for mig til at studse en ekstra gang:

– Hvorfor skriver Blackburn en så knap meddelelse? Er det fordi, John Faxe muligvis allerede har skrevet under på en kontrakt med Dansk Boldspil Union (DBU), om at han skal være Danmarks næste landstræner eller assistent for landstræneren?

– Hvis der havde været kure på tråden i Blackburn, så havde man formodentlig allerede kunne læse om det i nogle af de danske formiddagsaviser? UPDATE: Der har åbenbart været alvorlig kure på tråden!!!

– Hvis han var blevet tilbudt en stilling som cheftræner i en anden klub med øjeblikkelig virkning, mon ikke Blackburn så havde skrevet det?

En troværdig forklaring kunne altså være, at John Faxe Jensen enten står til at blive Morten Olsens afløser som landstræner i fodbold, eller at han skal indgå i et team med en anden? Det kunne muligvis være Lars Olsen?

Er der hold i mine spekulationer, eller er det helt ude i tampen?

Hvis det passer, er det så godt for fodboldlandsholdet?

One Response to “John Faxe Jensen som ny landstræner for fodboldlandsholdet?”

  1. Ia1afm no longer ceairtn where you’re getting your information, however good topic. I needs to spend a while learning more or figuring out more. Thanks for magnificent info I was searching for this information for my mission.

Leave a Reply