GPS til cykel og løb med Android apps

Der findes en hel række af programmer til tracking af GPS informationer, der kan bruges til både cykling og jogging eller motionsløb. De såkaldte apps til Android styresystemet fra Google, der efterhånden findes på mange mobiler fra HTC, Samsung, Motorola og LG, giver en masse muligheder i kombination med mobilens GPS, som man tidligere ellers kun fik, hvis man købte et dyrt håndholdt apperat.

Lad os tage et kig på nogle af de bedste Android apps til cykel og løb – alle links henviser til AppBrain.com:

SportsTracker - God cykel gps

SportsTracker viser et kort, hvor hurtigt du kører på din cykel, den distance, du har

tilbagelagt og yderligere et par informationer. Den gratis app kan ikke uploade dine ruter til internettet. Denne funktion er forbeholdt pro-udgaven, der koster ca. 50,- kr. Både light og pro-app får gode anmeldelser af brugerne på Android Market. Integrationen med Facebook og Twitter er et plus.

My Tracks er en gratis Android app fra Google, der giver dig mulighed for at gemme dine ruter og eksportere dem til Google My Maps. Cykel-folket er glade for app’en og dens funktioner. Med My Track er det ingen sag at holde styr på sine cykelture, både hvad hastighed, afstande og antallet af højdemeter angår.

SportyPal bedste feature er voice-feedback. Derudover får man vist sin hastighed, den tilbagelagte distance, gennemsnitshastigheden, højden og hvor mange kalorier man har forbrændt. Man kan få sin præstation vist som kurve og app’et viser også ruten på et kort. Via links til forskellige sociale netværker, kan man give vennerne indsigt i ens evner på en cykel eller med løbesko på.

RunTastic fås I både en gratis og en betal-udgave. Det optager alle de klassiske informationer og giver mulighed for at oploade dem til et online-fællesskab af andre RunTastic brugere.

RunKeeper Pro byder også på hele paletten af ting, der kan føres statistik på. Og selv om navnet antyder, at der her først og fremmest er tale om et løbe-app, så kan det lige så godt bruges til cykling. I øvrigt skal det lige nævnes, at RunKeeper Pro er gratis indtil 31. januar 2011.

RunKeeper Pro - God løbe gps

Noget af det bedste ved CardioTrainer er den indbyggede kalender, der kan hjælpe en til at huske alle ens træninger. Derudover integrerer CardioTrainer godt med musikafspilleren og trykker automatisk på pause-knappen, hvis man f.eks. holder ved et lyskryds. Hvis du køber pro-versionen kan du også for informationer om dit forventede vægttag på baggrund af din træning. CardioTrainer er et godt Android-app til både cyklister og motionsløbere.

Comments are closed.