Fodbold tricks, driblinger og teknik

Der er vel ikke noget der er federe, end at lære et nyt trick eller en ny dribling hjemme i haven og så få øvet sig så meget at man kan bruge tricket eller driblingerne i næste kamp. For to år siden øvede jeg mig rigtigt meget på at lave den dribling, hvor Ronaldinho først bevæger bolden mod højre og i samme bevægelse – ved hjælp af foden – ændrer boldens retning og fortsætter til venstre forbi sin modstander. Et rigtigt fedt trick, der skal udføres i rimelig høj fart, men så til gengæld er hamrende effektivt! Husk, først træning, så kamp!

Nu er jeg desværre ikke helt ung længere… Mere sådan i aldersklassen med Jon Dahl Tomasson, Martin Jørgensen og Dennis Rommedahl end Nicklas Bendtner. Så hvor ville jeg have givet meget for at få det tip til at lære driblinger og fodbold tricks, som jeg kan give videre her:

DBU’s tricks og driblings site: SoccerTrix

Her kan man se forskellige verdensstjernes bedste fodbold tricks: Ronaldinho, Kaka, Zidane og Ronaldo.

Lær tricks og driblinger til at forbedre din teknik!

Lær tricks og driblinger til at forbedre din teknik!

Hvad kunne det ikke være blevet til, hvis vi havde haft den form for inspiration til vores teknik, dengang vi løb rundt oppe på stadionet!?!

Kender Du en side med flere gode tricks og driblinger, så smid en kommentar nedefor! Og husk, ikke noget med at fortælle hverken nordmænd eller svenskere om denne side!

2 Responses to “Fodbold tricks, driblinger og teknik”

  1. Her er nogle flere tricks at blive inspireret af: http://www.findhold.dk/fodboldtricks/ (inkl. et med en samurai spiller…)

  2. A fascinating discussion is definitely worth comment.
    I believe that you ought to publish more about
    this subject matter, it might not be a taboo subject
    but generally people don’t talk about such topics.
    To the next! Kind regards!!

Leave a Reply