Byg selv din egen computer

I første omgang kan det godt lyde ret uoverskueligt, selv at skulle bygge sin egen computer, og det kræver da også et vist mod og fingerfærdighed at give sig i kast med sådant et projekt. Men hvis man nu ser omvendt på det, ville det så ikke være lidt fedt at kunne sig: -Den computer har jeg selv bygget!?!

Og ud over prestigen og velbehaget ved at bygge sin egen computer, ja så kan det faktisk også være billigere, hvis man selv har bygget den. Hvordan det? Jo, ved selv at skrue sin computer samme, ved man for det første lige præcist, hvad ens computer indeholder og samtidig kan man nemt skifte en eller flere dele ud, hvis der efter nogle år skulle blive brug for det.

Nu kan det selvfølgeligt synes som en ret uoverskuelig opgave at skulle give sig i kast med, at bygge sin computer selv, men her er der heldigvis masser af gode råd at få på internettet:

En af de bedste og mest aktuelle guides finder du her »

2 Responses to “Byg selv din egen computer”

  1. Perfekt. Tror jeg vil tage springet. Guiden virker utrolig fornuftig sat sammen.

  2. De er se5 mega fede de shorts. Var selv ligiiie ved at kf8be dem inde i Urban Outfitters i Kf8benhavn, men de havde dem ikke i min stf8rrelse Og nej de har dem ikke inde i Kf8benhavns Urabn Outfitters mere.

Leave a Reply