Biludlejning i Tyskland

Hvis sommerferien byder på en tur sydpå, men din egen bil måske ikke helt er klar til den lange tur, eller du bare godt kunne tænke dig en bil, der passer netop til din behov, ja så er der god grund til at kigge på de muligheder det giver at booke og leje en bil i Tyskland.

Ved biludlejning i Tyskland er der en del penge at spare. Både på de små og de store og lækre modeller!

Ved biludlejning i Tyskland er der en del penge at spare. Både på de små og de store og lækre modeller!

Biludlejningsfirmaer er der nok af, både i Flensborg eller i Berlin. Flensborg ligger jo lige til for alle der bor i Jylland eller på Fyn, men man tit kan komme endog meget billigt til Berlin (Tip: Læs vores top ti grund til at holde ferie i Tyskland) fra København.

Men det i de sidste på år har været normal, at man ved leje af bil i Tyskland fik alle kilometer med i prisen, så er det ikke længere tilfældet. Hos Europcar tilbydes der f.eks. ca. 200 km gratis pr. dag, dvs. at man har 2800 km ved leje af bil i 14 dage. Det man skal kigge efter ved leje af bil i Tyskland er derfor ordene: “Unbegrenzte Kilometer” – hvis der står “Freikilometer” eller noget andet i den retning, skal man altså ikke køre til Portugal og tilbage, for hver kilometer mere koster hos Europcar f.eks. ca. 2,- kr.

Og hvad koster det så? Ved leje af bil [VW Touran] hos Sixt i Flensborg koster 14 dages udlejning lige nu ca. 4500 kr. inklusiv alle kilometer og ansvarsforsikring.

Ved Avis koster en VW Passat Variant St.car. ligeledes 4500 kr. inklusiv alle kilometer. Her skal man dog af med knapt 900 kr. for at få lov til at køre med en ekstra chauffør. Hos Avis er der f.eks. også gode tilbud til seniorer.

Biludlejning i Tyskland

Europcar

Sixt

Avis

Har du et godt trick til at spare lidt på udgifterne til billeje, så smid en kommentar nedenfor!

Leave a Reply