Køb billigt ind i Tyskland

Der er nok mange, der har benyttet sig af ferien til lige at få gjort sig nogle gode, billige indkøb ved grænsen i Tyskland, før de kørte tilbage ind i Danmark. Og det er der i og for sig ikke noget galt i, for i Tyskland er madvare og spiritus, øl og vin generelt billigere end i Danmark. De betaler jo også kun 7 procent i moms.

Der er bare lige det ved at købe ind i grænsebutikkerne, at de tit er dyrere end mange normale tyske butikker og navnlig Aldi, Lidl, Penny eller Edeka for den sags skyld.

I Aldi kan man f.eks. købe en doppeltkorn med 40 procent alkohol for ca. 37,- kr. Også chokolade, chips, mineralvand og sodavand kan købes meget billigt  – og billigere end ved grænsen – i de fleste tyske discountere…

Så næste gang I er på vej hjem fra en ferie sydpå, så husk lige at overveje at stoppe lidt tidligere på ruten, end før I når til grænsen. Der er jo ingen grund til at bruge flere penge end højest nødvendigt!

2 Responses to “Køb billigt ind i Tyskland”

  1. Man kan finde grænsebutikkernes aviser på http://www.minreklame.dk. Så kan man danne sig et billede af priserne i grænsebutikkerne og planlægge hjemmefra eller fra mobilen på vej hjem. Ved egnetlig ikke om de i Tyskland har en side med alle tilbudsaviser samlet, men ellers kunne man gå ind under hver annoncørs hjemmeside – den tyske udgave selvfølgelig ;-).

  2. Locksmith Phoenix…

    […]Køb billigt ind i Tyskland | Tips og tricks[…]…

Leave a Reply