Alt om Super Bowl XLV – 2010

Læs alt om Superbowl 2011 – Green Bay Packers vs. Pittburgh Steelers her

Deltagerne i den 44. udgave af finalen i American Football, kaldet Super Bowl, er fundet! I år kommer kampen til at stå mellem Indianapolis Colts mod New Orleans Saint. Dermed er de to bedste hold fra sæsonen også klar til Super Bowl, så der venter os nok lidt af et brag!

Superbowlen spilles i år den 7. februar, så sent på året som aldrig tidligere. Der er kick off klokken 18.30 lokal tid, hvilket svarer til kl. 00.30 her i dk!

Kampen spilles på Sun Life Stadium i Miami, Florida, hvor Super Bowl skal spilles for femte gang. På dette stadion har Miami Dolphins deres hjemmebane. I alt er finalen blevet spillet ti gange i denne delstat, de andre gange var på Orange Bowl. Oprindeligt skulle kampen have været spillet i New York City på West Side Stadium, der på tidspunktet for valget var under opførelse som New York Jets nye hjemmebane. Men efter at New Yorks byråd afviste at give et tilskud på over 1,5 mrd. kroner til opførelsen, valgte NFL – National Football League, at åbne udvælgelsensprocessen igen. Denne gang faldt valge så på Sun Life Stadium.

Hjemmebane i Super Bowl

Det sjove ved denne sag er at New York Jets, hvis de havde vundet kampen mod Indianapolis Colt, ville havde haft hjemmebanefordel i Super Bowl 2010, hvis tilskuddet til byggeriet af West Side Stadium var blevet givet. Så mon ikke der er et par politikere i New York City, der ville have ærget sig godt og grundigt, hvis NY Jets havde kvalificeret til Super Bowl??!!

Nu bliver det i stedet for Colts mod Saint, og her håber jeg meget, at Saints offensiv er stærk nok til at gå hele vejen. Hvad tror du bliver udslagsgivende for kampen og hvem vinder?

Skulle der være nogen, der havde lyst til at forære mig billetter til Super Bowl, så hører jeg gerne mere herom ;-)

Leave a Reply